docenten

Kyra Gorissen

Kyra Gorissen Eigenaar

Hallo allemaal ik ben Kyra Gorissen AKA RISING, geboren in 2001 en eigenaresse en docente bij RPDE. Dit is altijd al een droom van mij geweest en nu is het moment daar dat ik het realiteit gemaakt heb! Ik heb sinds 2020 mijn diploma dansdocent bij Albeda dansinstructeur behaald! Ook ben ik bijna dagelijks bezig met dansen! Naast dansdocente ben en blijf ik zelf ook een danser! Zo ga ik als danser onder de naam "RISING", past ook lekker bij de naam van de dansschool vind je niet! 🙂 Op deze manier kan ik nog intenser mijn passie met jullie delen. De stijl waarin ik mij gespecialiseerd heb is Hiphop maar ik ben ook bezig met Dancehall, House en Popping om ook deze dansstijlen over te kunnen brengen. Dus in tijd is er zeker ruimte voor uitbreiding! Zoals ik geleerd heb ben je nooit uitgeleerd en uitgedanst! Ik heb zin om iedereen op de dansvloer te zien!

Lune Bogers HipHop & Dancehall Instructrice

Hoii, ik ben Lune Bogers, docente bij RPDE. Ik dans al sinds mijn 9e en focus me vooral op hiphop en dancehall. Zelf zit ik in het team Black Phoenix. Ik deel graag mijn passie voor dans met anderen en blijf zelf ook altijd leren over de verschillende dansstijlen.

Lune Bogers

Lianne Langenberg

Lianne Langenberg HipHop & Dancehall instructrice

Hoii ik ben lianne Langenberg en ik ben docent bij RPDE. Zelf dans ik ook en ik zit in het wedstrijdteam black phoenix. Ik dans graag hiphop en dancehall. Ik vind het belangrijk te groeien en mijzelf verder te ontwikkelen samen met de andere dansers.